második randi

A sikeres randizás titkaiba avatunk be titeket

A Randikommandó megújult formában tért vissza a VIVA  csatorna képernyőjére! Kövesd Iszak Esztit, a csinos műsorvezetőt, aki 8 fiatalnak segít nemcsak külsőleg, de belsőleg is előnyére változni, valamint a szereplők közösségi média oldalait is felturbózza, hogy garantált legyen számukra a MÁSODIK RANDI

Július 1-jétől vadonatúj, randizásra felkészítő műsort indítunk a VIVA-n. A saját gyártású, Második randi című műsorunk célja tippeket adni ahhoz, hogy a fiatalok a közösségi médiában hatásosan és hitelesen mutathassák be magukat. Majd az első találkozást második és még további is kövesse, sőt akár egy komoly kapcsolat is kialakulhasson.

Várjátok már? Hamarosan indul vadiúj műsorunk, melyben VIVA Iszak Eszti segít a randizás világában eligazodni! 😉

Posted by VIVA on Monday, June 27, 2016

Jöhet egy második randi? A kérdés, ami mindent eldönt: maradsz és igent mondasz vagy sikítva menekülsz. Amikor azonban rendre nem teszik fel a kérdést, vagy épp nemet mondanak valakinek, érdemes elgondolkodnia, hol lehet a hiba. Az elbaltázott randevúk mintaképeinek szól a Második Randi, amelyben ismert emberek és szakértők veszik kezelésbe azokat a fiatalokat, akik egyelőre nem túl sikeresek a találkák világában.

A VIVA július 1-jén induló új, saját gyártású műsorának résztvevői megtanulhatják, mi áll jól nekik, hogyan beszéljenek, viselkedjenek az első találkozás alkalmával. De ahhoz is segítséget kapnak, hogyan tegyék vonzóbbá a Facebook és más közösségi média-profiljukat. A műsor nyolc szereplőjére – akik közül minden héten más és más kerül adásba – a VIVA Facebook-oldalán minden héten kettesével szavazni is lehet, hogy a játékosok a tévéshow-ban szembesülhessenek azzal, hogyan festenek mások szemében, milyen személyiségnek tartják őket az ismeretlen kívülállók a megjelenésük, fényképük alapján.

megosztom

megmondom

Ajánló