A legjobb retró filterek Instagramra

Ha az insta nem elég, mutatunk más filteres appot!

Ha hiányoznak a ’90-es évek grafikai megoldásai, vagy csak simán újraélnéd a retrót, akkor itt egy olyan app-csokor, amiket mindenképp érdemes kipróbálni! Bár az Instagram is rendelkezik előre legyártott filterekkel, azért az igazi VHS vagy 3D hatást nem tudjuk elérni – ebben segítünk most!

1. BitCam. Ez az app teljesen retró, fekete-fehér pixelrengeteggé változtatja a fotóidat, és bár 2 dollárt kérnek a színesz képekért, azért meg lehet elégedni a monokróm színvilággal is!

2. VHS Photo App. Most eléggé reneszánszát éli ez az effekt, nem készül úgy videoklip, hogy ne szerepeljen ez a hatás legalább egyszer benne. Amúgy poén, és tényleg feldobja a fotókat!

3. Camcorder. Ha valaki unja már a 4K felbontást, akkor ezt az alkalmazást neki találták ki. VHS minőségű videók, ahogy a leírása is mondja, beégetett dátummal, ahogy kell.

4. Famicam64. A NES, SNES és Sega Genesis emlékeire gondolhattak a készítők, amikor ezt az appot fejlesztették…

5. 1967. Az analóg korszakban, mikor még filmre fotóztunk, a színes hatásokat az objektívre tekert szűrőkkel lehetett variálni. Ezt eleveníti fel az 1967, ahol az első 10 filter ingyenes, 2 dollárért pedig megvehetjük mind a 64-et.

megosztom

megmondom

Ajánló