BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 28:  Recording artist Lady Gaga, left, and Taylor Kinney arrive at the 2016 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 28, 2016 in Beverly Hills, California.  (Photo by John Shearer/Getty Images)

Taylor megint öszejönne Gagával!

Nincs olyan kapcsolati probléma, amit ne lehetne megoldani!

Taylor Kinney és Lady Gaga júliusban szakítottak 17 hónapnyi jegyben járás után. A pár arra hivatkozott, hogy túl sok időt töltenek túl messzire egymástól, és ez részben azért van, mert mindketten eléggé elfoglaltak. Ami persze tökéletesen érthető egy énekesnő és egy színész esetében, de akkor is sajnáltuk a szétválást, mert nagyon cukik voltak együtt!

Most azonban olyan hírek keltek szárnyra, amik talán reményt adhatnak azoknak, akik szintén szurkolnak a Gaga-Taylor párosnak! Taylor egyik barátja szerint ugyanis az expár többször találkozott már a szakítás óta, és “Taylor nagyon reméli, hogy újra össze tudnak majd jönni.” És bár Gaga asszisztensei nemrég elhozták az énekesnő cuccait Taylor lakásából, azért az elég árulkodó dolog, hogy Gaga ragaszkodik a 15 karátos, szív alakú Lorraine Schwartz eljegyzési gyűrűhöz…

Reális esély van arra, hogy ki tudnak találni valamit, és újra összejönnek. Gaga még mindig szörnyűen érzi magát és reméli, hogy meg tudják oldani,” mondta a forrás. Az énekesnő egyébként épp a hatodik stúdióalbumán dolgozik, Taylor pedig az NBC számára készülő sorozatát forgatja. Szurkolunk nekik!

megosztom

megmondom

Ajánló