Lady Gaga megmutatta új albumát

Az énekesnő egyesével, Instagramon osztotta meg az új lemez borítóját

Lady Gaga szeptember 7-én, szerdán jelentette be hivatalosan is visszatérő Perfect Illusion című kislemezének megjelenési dátumát, amit korábban már megtudtunk hivatalos oldaláról. A kislemez pontos megjelenési napjának bejelentése után az énekesnő Berlinbe repült, ahol szeptember 8-án egy privát koncerten előadja új kislemezét az Universal Music Németország eseményén. Ezzel egy napon az Egyesült Államokban este 20:00 órakor a 96.1 Kiss rádión debütál az új dal, ami magyar idő szerint szeptember 9-én, pénteken reggel 05:00 órakor lesz hallható. A szám hivatalos rádiós megjelenése pedig majd szeptember 12-én lesz az Egyesült Államokban.

Szeptember 9-én pedig Apple Music-on, iTunes-on, Spotify-on és minden oldalon elérhetővé válik a Perfect Illusion kislemez. Mi már nagyon várjuk!

Lássuk, milyen lett a borító!

És akkor —> 10 dolog, amit nem tudtál Lady Gagáról! 

1. Lady Gaga igazi neve Stefani Joanne Angelina Germanotta, ám azt kevesen tudják, hogy színpadi nevét a Queen Radio Gaga című dala inspirálta.

2. Az énekesnőt gyakran emlegetik Anyaszörnyként, de csak kevesen ismerik többi becenevét, melyek a következők: Gagaloo, Dinka, Nyúlfog, Kis hableány.

3. Kedvenc színe a fekete és a levendula.

4. Hatalmas rajongója Tapsi Hapsinak.

5. Négyéves kora óta zongorázik, élete első dalát azonban csak később, tizenhárom éves korában írta meg.

6. Ugyanabba a New York-i középiskolába járt, ahol Nicky és Paris Hilton is tanult.

7. Tinédzserkorában a színészkedés vonzotta, de később mégis a zenében talált rá önmagára. (Érdekesség, hogy volt egy cameója a Gossip Girl című sorozatban.)

8. Kedvenc rendezője Martin Scorsese, akinek nevéhez olyan művek köthetők, mint A tégla, az Aviátor, a Viharsziget vagy A Wall Street farkasa – többek között.

9. Saját bevallása szerint 17 évesen veszítette el a szüzességet, de borzalmasan sikerült az aktus, és utána azt kívánta, bárcsak várt volna vele.

10. Az ELLE magazinnak adott interjújában bevallotta, hogy 19 éves korában hagyott fel felsőfokú tanulmányaival, mivel úgy gondolta, sokkal jobban meg tudja tanítani saját magát, mint ahogy tanárai valaha is fogják.

megosztom

megmondom

Ajánló