Dolgok, amit csak a szőkék érthetnek

Szőkének lenni bizony nagyon nem egyszerű!

Az tuti, hogy a szőkék élete sokkal bonyolultabb, és sajnos van pár probléma, amivel mégis folyamatosan szembesülnek. Ha szőke a hajad, akkor ugye, veled is megtörtént már ezek közül valamelyik? (vagy akár több is.)

 

1. Szőkének lenni nem olcsó mulatság
A szép szőke hajszín fenntartása eléggé költséges rituálé. A lenőtt hajtöveket érdemes legalább 4 hetente festeni, és a töredezett hajvégeket legalább 2-3 havonta vágatni kell, hogy egészséges, élettel teli frizurával hódíthass. És akkor még a speckó samponokról és kondicionálókról még nem is beszéltünk…

 

2. Minden  alkalommal emelt fővel távozol a fodrászatból, és egy hónap múlva kis túlzással álruhában érkezel a “mesteredhez”
Hajfestés után tökéletes frizurádra elképesztően büszke vagy, de a lenövéssel már nem igazán büszkélkedsz. A fodrászosdni kemény meló, de az eredményért megéri, nem?!

3. Ijesztő fétisek
Elég sok pasi álma a “szőke cicababa” leányzó, és sokszor betámadnak emiatt… Gyakran még az idősek is…

4. A szőke 50 árnyalata
Annyi szőke árnyalat létezik, hogy a megfelelő szín kiválasztása egy hosszú, és fárasztó folyamat. Arany-, méz-, szalma-, réz-, hamu-, platina-, gyémánt szőke. Melyik szeretnél lenni?

5. A sztereotípiák
Ha szőke vagy, akkor valószínűleg tömegével kapod a szőke nős vicceket, és általában nem néznek atomfizikusnak. És akkor még finoman is fogalmaztunk…

6. „Természetes szőke vagy?”
Nyilván, és természetesen svéd szupermodell is… (Tisztelet a szuperszerencsés hölgyeknek)

7. A csodás becenevek
Szöszi. Szöszke. Szőkeség. Szőke ciklon. Marilyn. Aranyhaj. Rapunzel. Dr. Szöszi.

És akkor még csak néhány dolgot említettünk

 

megosztom

megmondom

Ajánló