J.K. Rowling véleménye Johnny Deppről

Sokan kifogásolták, hogy szerepel a Legendás állatok további részeiben, most az írónő visszavágott

Aki látta már a moziban a Legendás állatok és megfigyelésük című filmet, az bizonyára tudja, hogy Johnny Depp is felbukkan egy nagyon rövid cameo-szerepre Gellert Grindelwald karaktereként. Dumbledore legjobb barátja volt, együtt szőtték terveiket a mágusvilág jobbá tételére, de valami összetört Gellertben, és a Harry Potter sorozatból már jól ismert módon a jó ellen fordult.

És hogy mi várható még? J.K. Rowlingnak további négy mozifilm jutott 20 évnyi mágikus történelem feldolgozására, és ebben komoly szerepet fog kapni Grindelwald, azaz Johhny Depp is, akár tetszik az embereknek, akár nem. Az MTV riporterének azt nyilatkozta az írónő, “elnézni, ahogy felvesz egy karaktert, az egyszerűen fantasztikus. Nagyon inspiráló íróként is. Úgy érzem, elég érdekes az a megközelítés, ahogy egy karakterhez hozzálát. Nagy megtiszteltetés egy ilyen emberrel dolgozni. Elég hasonló ahhoz, ahogy Eddie Redmayne dolgozik és mozog, és belebújik Newton karakterébe. A fizikum pont megfelelő hozzá.

Depp szereplése két hete szivárgott ki, ekkor egy csomóan elkezdték támadni Rowlingot, hogy miért enged egy ilyen embert a filmjében szerepelni. Nyilván a közelmúltban lezajlott válására reflektáltak ezzel, de hozzátennénk, egy színészt a munkái határoznak meg, azok teszik naggyá vagy középszerűvé, a magánéletét kár belekeverni a szakmai pályájába. És ennek fényében Johnny Depp nagyszerű választás, aminek különösen örülünk!

megosztom

megmondom

Ajánló