Johnny Depp is benne lesz Rowling új filmjében

A Legendás állatok és megfigyelésük még egy fokkal jobb lett!

Johnny Depp is helyet kaphat J.K. Rowling varázslatos világában! A hollywoodi ikon most írt alá Eddie Redmayne mellé a Legendás állatok és megfigyelésük című film második részére, ezt derítette ki a Deadline. És ha ez a hír se lenne elég, akkor itt egy még jobb pletyka: lehet, hangsúlyozzuk, LEHET, hogy Depp már az egy hónap múlva moziba kerülő első részben is felbukkan egy cameo erejéig!

A Warner Bros ugyan még nem igazolta vissza a hírt, de gondoljátok csak el, mennyire jól tudna működni a Harry Potter univerzumban Johnny Depp, egy Karib-tengeri kalóz! Ha van olyan színész, aki igazán karizmatikus szerepeket képes hozni a vásznon, akkor Depp mindenképp az!

A Legendás állatok folytatásáról annyit azonban tudunk, hogy például Dumbledore és Grindelwald közti konfliktusról fog szólni, ami az európai mágusháborúk egyik kirobbantó oka lett. A legutóbbi bekérdezős live streamben David Yates rendező azt nyilatkozta, “a folytatásban Göthe Salamander ellátogat egy másik nagyvárosba is, nem New York lesz a téma, valahol teljesen máshol lesz! J.K. írta a forgatókönyvet, és varázslatos és nagyszerű lett, épp úgy, mint az első, de ugyanakkor teljesen más. És ez mindannyiunk számára nagyon izgalmas!” Nos ha minket kérdeztek, mi alig várjuk, hogy lássuk a filmet!

megosztom

megmondom

Ajánló