Fitneszappok az újévi formádhoz

Ha nem megy le a karácsonyi extra, itt a segítség

Ha ti is azok közé tartoztok, akik az új esztendőt rögtön pár félig-meddig teljesíthető fogadalommal indítják, akkor van egy jó hírünk: ha a testedzés is a listán van, akkor annál nincs is egyszerűbb fogadalom! Ma már minden okostelóban van GPS és a giroszkóp, és ezzel adott is az edzések alapvető összetevője (na persze az maga az ember, efelől ne is legyen kétségetek!)

Nézzünk is pár appot, amik segítenek a fittség megtartásában és a karácsonyi sültek meg sütik ledolgozásában.

1. MapMyRun

Ingyenes app, elérhető iOS és Android rendszerre is. Egy elég egyszerű alkalmazásról van szó, nagyjából annyi kell hozzá, hogy elmenjünk és fussunk. A statisztikákat otthon szépen elemezhetjük, valamint a lefutott távot is kiértékelhetjük.

2. Endomondo

Szintén egy sportolós-trackelős app, de nem csak futást, hanem bringázást és úszást is mérhetünk vele, valamint összeköthetjük okoskarkötőkkel is a pontosabb adatok érdekében. Hasznos funkciója, hogy az adott edzés alatti folyadékszükségletet is kijelzi, ami nem egy utolsó szempont.

3. Freeletics

Ez az app nagyjából olyan, mintha egy edzőt zsúfoltunk volna a zsebünkbe. Néhány kérdés után személyes, 30 perc hosszúságú edzéstervet ad az app, és a legtöbb gyakorlathoz elég egy 2×2 méteres terület is, ami a legtöbb esetben azért az ember rendelkezésére áll.

4. Aaptiv

Teljesen mindegy, hogy a szabadban vagy teremben edzünk szívesebben, ez az alkalmazás mindenre tud megoldást. Minden hónapban 150 edzéstervvel bővítik az elérhető listát. Az ára 10 dollár havonta, de ha valaki komolyan veszi az újévi fogadalmát, 3000 forint nem sok pénz egy formás testért!

megosztom

megmondom

Ajánló