TORONTO, ON - DECEMBER 21:  (EXCLUSIVE COVERAGE) Singer Justin Bieber is home for the Holidays and takes the ice as he skates with the Toronto Maple Leafs at the Air Canada Centre on December 21, 2011 in Toronto, Canada.  (Photo by George Pimentel/WireImage)

Ilyen az, amikor Justin Biebert falhoz kenik!

A jégkorongban nincs pardon...

Justin Bieberről már kiderült, hogy szereti a kosárlabdát, amikor a háza udvarán láthattuk, hogyan dobálgat kosárra néhányat. Ugyanakkor az is kiderült, hogy mivel Kanadában óriási hagyománya van a jégkorongnak, így annak is szíves örömest áldoz az idejéből. Így történt meg, hogy behívták a hírességek által játszott jégkorong meccsre, ami ez alapján a tweet alapján hatalmas megtiszteltetés volt számára.

Ez életem egyik legnagyobb pillanata. De tényleg.” – írja. Ugyanakkor az est egyik talán legérdekesebb pillanata az volt, amikor Chris Pronger – profi jégkorong játékos – a pályát körülvevő plexihez nyomta Biebert. Íme a szóbanforgó eset.

OH HELL NO DONT TOUCH HIM

A video posted by Justin Bieber (@justnbieber) on

Ez jégkorongban egyáltalán nem szabálytalan, sőt, a nagy ütközések és a verekedések a show részét képezik. Azt azonban senki nem gondolta, hogy Justint is így kikezdik majd egy barátságos mérkőzésen. A dolog természetesen csak poén és senki nem akart neki komoly bajt, sérülést okozni. Az alábbi kép azonban valami zseniális, már-már olyan, mintha direkt a kamerának pózolnának a meccsen a sztárok: Pronger kaján nevetéssel, Bieber pedig inkább fájdalommal küzdve.

megosztom

megmondom

Ajánló