Itt egy érdekes Jégvarázs-teória

Tényleg Tarzan rokona lenne Elsa?

A Jégvarázs három éve jelent meg, de nem csak a rajongók, hanem maga a filmrendező, Chris Buck is szereti az érdekes teóriákat, amik tovább tudják gondolni az egyes filmek történeteit. Buck 2015-ben adott egy interjút az MTV-nek, amiben arról mesélt, hogy Anna és Elsa tulajdonképpen Tarzan testvérei.

Ha mindenki meglepődne, akkor azt teljesen meg tudjuk érteni, viszont a rendező tovább is mondta a sztorit. “Ha egy ilyen filmen gondolkodsz, akkor egy csomó időd van gondolkodni, mivel 4 éven keresztül készül egy. Mikor Jen Lee-vel egy megbeszélésre mentünk, akkor meséltem el neki az egész teóriát. Azt mondtam, még szép, hogy Anna és Elsa szülei nem haltak meg. Igen, hajótörést szenvedtek, de kicsit hosszabb ideig voltak a hajón, mint azt mi gondoltuk. Az anya épp várandós volt, a hajón szült, ami aztán elsüllyedt. A szülők az újszülöttel messze sodródtak a skandináv partoktól, egy dzsungelben kötöttek ki. Építettek egy házat a fák tetején, de egy leopárd megölte őket, és a kisfiút a gorillák nevelték fel.

Ezek alapján már minden tiszta, hogy kötődhet Tarzan a Jégvarázs két főszereplőjéhez! A rendező persze megjegyezte, ez a vérvonal nem hivatalos, de számára az, és pont ez az ilyen filmek lényege, hogy az mindenki azt hihesse, amit szeretne! Szerintetek igaz lehet ez a teória?

megosztom

megmondom

Ajánló