Jaden Smith megbukott a forgalmin, ezért otthagyja LA-t

Újabb fejezet Jaden Smith életéből...

Nem lehet egyszerű egy híresség fiának lenni, főleg nem akkor, ha Will Smith az apád, aki pár feledhető film kivételével elég penge drámai színész is tud lenni, hogy a rap-karrierjét ne is említsük. Akkor azzal lehetett valaki híres, hogy odatette magát, megcsinálta a Kaliforniába jöttem című sorozatot és kiadott pár jól menő albumot. A fia, Jaden Smith úgy tör a híresség felé, ahogy a 21. század gyermekei teszik: teljesen hülyét csinál magából a Twitteren és ezek mellé néha nőnek öltözik. A kortárs gondolkodó néha arról posztol, hogy vajon a fák-e az univerzum legokosabb lényei, esetleg az ufók álmodnak-e minket, reméljük, hogy a faterja nem nézi a Twitterét, se az instáját, ahol meg teljesen fehér négyzeteket posztol naponta.

De ahh, művészet! A legfrissebb sztori az, hogy Jaden barátunk nekifeszült a jogosítvány megszerzésének, de elkaszálták a forgalmin. Azt nem tudjuk, hogy Los Angeles is olyan hely, mint Budapest, ahol egy huszas kenőpénzt kell adni a vizsgabiztosoknak, különben mondvacsinált okokkal megrántanak (komolyan, az excsajom háromszor vágták meg, mert nem akart perkálni nekik), mindenesetre Jaden eléggé elkenődött.

Azt tette, amit ilyen helyzetben mindenki tenne: közzétett egy meglehetősen zavaros videót az instán, amiben elmondta, hogy szégyent hozott az apjára, és LA a pusztulás és a deviancia városa, ahonnan minél előbb el fog költözni. Sajnos a videót azóta letörölte, de azért a szavai elég buzdítóak lettek: “menjetek és teremtsétek meg magatok számára az életet. Mindenki legyen az, ami lenni akar, értitek? Kövessétek a szíveteket, legyetek pontosan azok, amit ti elképzeltetek magatoknak.

Nos, ilyen magvas gondolatokkal Oravecz Nórának is tanácsokat adhatna a mindennapi sziporkáihoz, és befejezésül Jaden még hozzátette, “ebben az életben már semminek sincs értelme. Miért nem használjuk az Instagram Live-ot emberi életek megmentésére?” Nos igen, végre valaki feltette A kérdést, az IGAZI kérdést. Mondjuk talán azért, mert arra ott vannak a mentők, tűzoltók, speciális alakulatok és sorolhatnánk, de Jadennek valaki elfelejtett róluk szólni… Szórd az igét, tesó, szomjazunk a szavaidra!

megosztom

megmondom

Ajánló