Kylie Jenner a második leggazdagabb a Kardashian-Jenner családban!

De vajon ki az első?

Kylie Jenner 19 éves kora ellenére nagyon tudatosan építi karrierjét. Nyáron debütált első sminkkollekciója, ami a Forbes szerint is Mega-Siker volt. Pár órán belül el is kapkodták az első kört. Szemhéjpúderei és rúzsai hatalmas népszerűségnek örvendnek, sok külföldi, és magyar celeb, sztár is előszeretettel vásárolja, használja őket.

A sikeren felbuzdulva Kylie újabb kollekciót tervezett, ruhái és kiegészítői december közepétől váltak elérhetővé, ezek a darabok is nagy sikert arattak. Nem is csoda hát, hogy vagyona elég szépen gyarapodott az elmúlt évben, és családjában elnyerte a második “leggazdagabb ember” helyet. Az első helyen természetesen még mindig Kim Kardashian áll, akinek vagyonát 51 millió dollárra becsülik, míg Kylie megtakarítása 17 millió dollár.

Kendall pénztárcájáról nem esett szó, bár valószínűleg ő sem szűkölködik. Sokakat azonban meglepett, hogy a fiatalabbik Jenner lány keres jobban, holott a nővérke modell karrierje igencsak ível felfelé. Nos, ezek szerint üzletasszonynak/celebnek kifizetődőbb lenni, mint modellnek. #napibölcsesség

megosztom

megmondom

Ajánló