Belle (Emma Watson) in Disney's BEAUTY AND THE BEAST, a live-action adaptation of the studio's animated classic directed by Bill Condon.

A szépség és a szörnyeteg új tévéreklámot kapott

Emma Watson újra dalol, plusz új részletek a filmből!

Az Oscar-díjas rendező, Bill Condon keze alatt készülő új, élőszereplős A szépség és a szörnyeteg olyan sztárparádé lesz, amit egy mesénél nagyon ritkán látni! Készek vagytok pár névre? Azt már ugye mindenki tudja, hogy Emma Watsoné lesz a főszerep, de többiek sem maradhatnak név nélkül: Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Ian McKellen és Emma Thompson is szerepet kapott, szóval azoknak is érdemes lesz beülni a moziba, akik amúgy nem rajonganak a mesés történetekért.

Szóval lepörgött tegnap éjjel a 2017-es Golden Globe díjátadó gála, és mint ahogy ilyenkor lenni szokott, egy csomó tévészpot is adásba került. Az egyik ilyen pedig a fentebb említett film harminc másodperces előzetese volt, amiben Emma Watson dalát is hallhattuk!

Kicsit alaposabban is megnézhettük a fontosabb szereplőket:

Ezen felül pedig egy vadiúj poszterrel is kedveskedett a stúdió a rajongóknak, amin a fenti szereplőlista java bizony szerepel is, ráadásul nem csak az elvarázsolt alakjában!

megosztom

megmondom

Ajánló