13 dolog, amit nem tudtál Miley Cyrusról

Jöjjön pár érdekesség egyik kedvenc énekesnőnkről!

Aki majdnem a teljes életét kamerák előtt éli, és már egészen kiskorától kezdve sorozatokban szerepelt, annak az élete biztosan nyitott könyv. Valóban nehéz lehet titkokat tartani így, de azért összegyűjtöttünk pár olyan érdekességet Miley Cyrusról, amit csak a legnagyobb rajongók ismernek!

1. Első tévés csókját apja Doc című tévéműsorában láthattuk (tekerjetek 6:15-höz).

2. A sok kórházas szelfi azért van, mert Miley egy tachycardia nevű szívzavarral született. A pulzusa gyorsabb, mint a normális, és a gyakoribb szívverés miatt időről időre vizsgálatokra szorul.

3. Eredeti neve Destiny Hope Cyrus, de csak Smiley-nak szólították, mert mindig vigyorgott. Az énekesnő aztán hivatalosan is megváltoztatta, szóval a személyijén is Miley van már!

4. Miley úgy nőtt fel, hogy apja koncerjein is besegített. A virágok, ajándékok és bedobált bugyik eltakarítása is az ő dolga volt!

HANNAH MONTANA -

5. Első dala Jesse McCartney-ról szólt.

6. Dr. Luke is producerkedett Miley pár dalánál, és egy fogadás elvesztése után egy 10000 dolláros automata wc-t kellett vennie az énekesnőnek. A producer ugyanis nem hitte, hogy a Wrecking Ball első lesz a Billboard toplistáján. Nos, ez egy wc-be került neki!

7. Miley hajáért Chris McMillan felel. Aki nem tudná, ki ő, annak csak annyit mondunk, hogy Jennifer Aniston haját is ő igazgatta a Jóbarátok felvételei alatt…

8. Hogy miért dugja ki folyton a nyelvét? Saját bevallása szerint egyfajta tikkelés, ha zavarban van és nem tudja mit csináljon, akkor mindig nyelvet ölt. Plusz nem képes egy rendes mosolyra, és ahelyett választja ezt a grimaszt!

9. Három évig élt Kanadában, mikor az apja ott forgatta a Doc című sorozatát. Miley nagyon ragaszkodott hozzá, így követte oda is!

10. Az utolsó dal forgatása közben fizetett valakinek azért, hogy megtudja, vajon tetszik-e Liam Hemsworth-nek! És a többit tudjuk: ez vezetett odáig, hogy randizni kezdtek és most újra jegyben járnak!

11. Miley általában sajátkezűleg készíti a kosztümeit. Emily Osment, aki a Hannah Montanában Miley legjobb barátnőjét játszotta, megtanította kötni, ezután megtanult varrni is, szóval csak a képzelete szab határt a kreatív színpadi cuccoknak!

12. Ronda kézírásáért az apját hibáztatja. Miley eredetileg balkezesnek született, de apja átnevelte jobbkezes írásra, mert “nem akarta azt, hogy fordítva tanulja meg a szavakat.”

13. A keresztanyja nem más, mint Dolly Parton. A Hannah Montana pár epizódjában is szerepelt, és nála menőbb keresztszülőt el se tudnánk képzelni!

megosztom

megmondom

Ajánló