Folytatódik az Igazából szerelem!

Ráadásul az eredeti szereplőkkel!

Az Igazából szerelem az a film, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni, ha egyszer megnézte az ember. A Reszkessetek betörők mellett ez is az az alkotás, ami karácsonykor mindenképp szerepelni fog a tévében, minden egyes évben, de ez így van jól, és ne is változzon meg!

Most így Valentin nap után jött a hír, hogy a 2003-ban készült mozi bizony folytatódik! Két brit segélyszervezet, a Comic Relief és a Red Nose Day megbízásából a rendező, Richard Curtis egy nagyon különleges 10 perc hosszúságú folytatást fog elkészíteni a film eredeti szereplőivel. Ott lesz Hugh Grant, Martine McCutcheon, Keira Knightley, Liam Neeson, Colin Firth és Andrew Lincoln is, de visszatér Lucia Moniz, Thomas Brodie-Sangster, Olivia Olson, Bill Nighy, Marcus Brigstocke és Rowan Atkinson is!

A kisfilm sztorija a sejthető verzió lesz: mi történt vajon 14 évvel később a szereplők életével? A párok együtt vannak még vajon? A forgatókönyvet még mindig írják, de a hivatalos hírek szerint a filmet a BBC One majd március 24-én adja, szóval csak kicsit több, mint egy hónapot kell rá várnunk!

megosztom

megmondom

Ajánló