LOS ANGELES, CA - AUGUST 30:  Actress/singer Demi Lovato attends the 2015 MTV Video Music Awards at Microsoft Theater on August 30, 2015 in Los Angeles, California.  (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Demi Lovato új hajat mutatott a KCA díjátadón

Egy rövidebb, természetesebb stílus a hosszú frizura után!

A Nickelodeon szervezésében lezajlott Kids Choice Awards díjátadó március 11-én volt Los Angelesben. A 24 éves énekesnő egy merőben új hajjal érkezett a vörös szőnyegre: Demi Lovato fodrásza már egy sokat sejtető fotó posztolt az instára a változásról, de igazán csak a fotófal előtt láthattuk meg az új frizurát!

the B̵I̵G̵ chop #hairhero #cesardo #cesar4styles #haircut #hair #carpet #surprise #lob #trends

A post shared by César DeLeön Ramirêz (@cesar4styles) on

Cesar DeLeon Ramirez, Demi hajstylistja ezzel a képpel szemléltette azt, hogy milyen hosszú változásra számíthatunk… Demi egyébként pont az a fajta nő, akinek kifejezetten jól áll a rövid, akár vállig érő, akár a nyakat is szabadon hagyó hajhossz. És itt vannak a KCA díjátadón készült képek, amiken egy lazacszínű ruhával is kiemelte az énekesnő az új stílusát!

…végül itt egy fotó arról, amit Demi nem tudott megúszni: a trutyis meglepetést!

LOS ANGELES, CA - MARCH 11:  Singer-songwriter Demi Lovato gets slimed onstage at Nickelodeon's 2017 Kids' Choice Awards at USC Galen Center on March 11, 2017 in Los Angeles, California.  (Photo by Chris Polk/KCA2017/Getty Images for Nickelodeon)

megosztom

megmondom

Ajánló