BURBANK, CA - JUNE 17:  Musician Ed Sheeran performs onstage during the iHeartRadio Album Release Party with Ed Sheeran hosted by Mario Lopez and presented by Pepsi at the iHeartRadio Theater on June 17, 2014 in Burbank, California. Streaming live on Yahoo Screen and Clear Channel stations across the country on June 23rd, 2014.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Clear Channel)

Ed Sheeran is szerepel majd a Trónok harcában

A hetedik évad ezek szerint tényleg nagy durranás lesz!

David Benioff és Dan Weiss, a Trónok harca sorozat két apukája a texasi SXSW filmfesztiválon jelentette be, hogy a rajongók között terjedő pletykák igazak voltak, Ed Sheeran tényleg szerepelni fog az HBO ikonikus show-jában! Hogy lehetséges ez? Egyszerűen úgy, hogy Arya Stark, azaz Maisie Williams nagyon rajong az énekesért! A két forgatókönyvíró és rendező állítólag már évek óta próbálták leszervezni, hogy meg tudják lepni Maisie-t, de most végre sikerült!

Asszem most lebuktam,” írta Ed egy tweetben, hivatkozva a fentebb megerősített hírre. A zenei frontot nagyon komolyan veszi a Trónok harca stábja, gondoljatok csak abba, hogy szerepelt már a Coldplay, a Sigur Rós, a Mastodon és az Of Monsters and Men is a sorozatban. Azt persze még nem lehet tudni, hogy Ed Sheeran egyáltalán felismerhető lesz-e majd a képernyőn, hiszen például a Mastodon tagjai totál zombinak maszkolt vadakat játszottak, akiket önmagukon kívül senki sem ismert fel!

megosztom

megmondom

Ajánló