Egy koreai lánybanda 90 ezer dollárért plasztikáztatott új klipjéhez

A 4 tag úgy gondolta, ezzel végre bekerülnek az élmezőnybe

Dél-Korea nem úgy áll a plasztikai műtétekhez, mint a nyugati világ: ott bevett ballagási ajándék a klinikai beutaló, és nyílt titok, ha nem vagy elég szép, nem is lesz munkád. A legbizarrabb popslágerek szülőhazájából most egy különösen szomorú történet következik.

A SixBomb nevű, négy lányból álló popbanda tagjai összesen 90 ezer dollárt, forintba átszámítva cirka 25 milliót költöttek plasztikai műtétre a legújabb klipjük megjelenéséhez. Általános beavatkozás az ázsai országokban a szemműtét: a keskenyebb vágású szemek helyett európai, kerekebb szemeket műttetnek maguknak a nők. A SixBomb is igénybe vette ezt a kezelést, de mindannyian tuningoltak a mellükön is, valamint egyikük az arccsontjait gyalultatta le, hogy keskenyebb lehessen az arca. A számuk címe Becoming Pretty, azaz Széppé válok: “Mindenki követ engem, mert tudják, hogy szép vagyok,” így szól a refrén. Mondanunk sem kell, hogy ennél jobban tárgyiasítani nem is tudták volna magukat, de ha nekik ez kell…

Dél-Koreában egyébként 50 millió ember él, és évi 1.2 millió plasztikai műtétet végeznek. A SixBomb műtéteit teljes egészében a menedzsmentjük fizette, ugyanis a lányok már a huszas éveikben járnak, lassan kifutnak a kedvelt korosztályból, muszáj valami átütő erejűt letenni az asztalra. Ebből született a lenti szám, amiben szörnyű jégtáncos-szerelésben mutatják be frissen elkészült testrészeiket.

megosztom

megmondom

Ajánló