Selena Gomez a tavalyi évéről mesél a Vogue magazinnak

Rehab, lelki egészség, Instagram: Selena Gomez őszintén mesélt élete nehézségeiről

Az emberek azt akarták, hogy eredeti legyek, és ami történt, hatalmas megkönnyebbülés volt. Nem vagyok más, mint amit ott nyújtottam. Nagyon sebezhető voltam a rajongóimmal, talán olyan dolgokat is mondtam, amit nem kellett volna. De őszintének kell lennem velük, úgy érzem, ez egy hatalmas része a személyiségemnek és pont ezért is vagyok ott, ahol most vagyok,” mondta Selena Gomez a Vogue magazin áprilisi számában. Az énekesnő a 2016-os AMA díjátadóról beszélt így, az első nyilvános szerepléséről a rehab után.

Az énekesnő a mentális egészsége miatt vonult el a külvilág elől tavaly augusztusban, és azóta jóval visszavonultabban él. 34 koncertet mondott vissza, de nem bánja, mert kellett neki az idő a felépüléshez.

Ahhoz szoktam, hogy gyerekeknek adok elő. Aztán ugyanazok a gyerekek inni meg cigizni kezdtek a koncertjeimen, és én nem tudtam nekik mit mondani. De ugyanazokkal a problémákkal küzdöttem, mint ők, és pont ezért nem tudtam nekik mit mondani, mert a saját dolgaim se tudtam végiggondolni.” 2016 decemberében ő lett a legkövetettebb személy Instagramon, és ez is megijesztette. “Egészen a részemmé vált, azt néztem meg először reggel, azzal aludtam el, függő voltam, olyan dolgokat néztem, amiket nem is akartam látni.

Selena most egy Airbnb szálláson lakik a Szilikon-völgyben, és az insta-jelszavát sem tudja, az app sincs telepítve a telójára. Elmondása szerint 17 ember tudja a számát, közülük ketten hírességek.

megosztom

megmondom

Ajánló