Belsős tippek egy volt H&M alkalmazottól

Ha jól akartok járni, érdemes megfogadni a tanácsokat!

A Popsugar nevű oldalnak adott interjút egy volt H&M alkalmazott, aki mesélt olyan belsős infókról, amikről eddig nem is tudtunk! Bár lehet, hogy egyes pontok csak az amerikai üzletekre igazak, azért érdemes kipróbálni őket, mert veszteni nem lehet velük!

1. Ha viszel magaddal használt ruhákat, a következő vásárlásodból kedvezményt kaphatsz, plusz a környezetnek is jót teszel.

2. Ha a “trend” szóra kerestek az online áruházban, néha olyan dolgokat is lehet találni, amik az üzletekben nem kaphatóak. Plusz ha valami még nem kapható a boltban, de online már igen, az általában 3 hét alatt jut el a boltokig.

3. Érdemes nyitás után érkezni és még dél előtt távozni, ugyanis ekkor van a legnagyobb rend a boltban, plusz a próbafülkék előtt sincs még sor. Minden átláthatóbb és nyugodtabb a délelőtti órákban!

4. Az alapokat mindig időben kell megvenni. De mivel a jó cuccok hamar elfogynak, érdemes a szezon előtt elmenni a boltba. Őszre kell valami? Vedd meg augusztusban! Új pulcsi kell tavaszra? Februárban érdemes megvenni! Az új cuccok néha még jobb minőségűbbek is, mint a megújult készlet, ezt is érdemes figyelni.

További tippekért nézzétek meg az eredeti listát ezen a linken!

megosztom

megmondom

Ajánló