Cara Delevingne rövid hajat vágatott

Nincs megállás!

Cara Delevingne sosem volt híres a visszafogottságáról. A különleges szépségű modell jobbnál jobb tetkókkal örvendeztette meg magát, vegyük például az ujján lévő oroszlán tetkót, amit Rihanna tanácsára csináltatott meg. Egyébként nagy kedvencünk még Cara 2 talpa is: az egyiken a BACON… felirat található (mivel a kedvenc étele a Bacon), a másikon pedig a Made In England írás díszeleg.

Coming soon…. @chanelofficial

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Persze azért a gyémánt is elég ütős a fülén, és a melle alatt futó felirat sem egy átlagos tetoválás. És akkor még tényleg csak párat említettünk. Az elmúlt időszakban kissé visszafogta magát, stílusos, de egyszerű outfitekben mutatkozott, ami újításnak számított: az a haja volt, hiszen hosszú tincseit egy rövidebb fazonra cserélte. Újítás volt egy ideig, de hamar megszoktuk Cara vállig érő hullámos tincseit. Aztán jött egy drasztikus szőkítés, de nevezzük inkább fehérítésnek.

Lady in Red @valerianmovie @lucbesson #cinemacon

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Ezúttal pedig egy jó időre búcsút intett hullámos tincseinek, és egy nagyon merész, rövid, szőke frizurát választott. Sokan úgy vélik, hogy elég szépen befutott már, ezért végre teljesen önmagát adhatja, ezért cserélte “bájos külsejét” egy elég merészre.

I'm coming for you @lifeinayearmovie

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Thank you so much @martialsmarts.toronto for showing me how to protect myself @puma #doyou

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

megosztom

megmondom

Ajánló