Ezért nem készít szelfit Emma Watson a rajongókkal

A színésznő nagyon jól elmagyarázza a közös képek veszélyeit

Minden színésznek újra meg kellett tanulnia, mit jelent a rajongókkal találkozni a kamerás mobiltelefonok elterjedése és a közösségi média térnyerése után. A találkozó ugyanis nem történt meg, ha nem készült róla egy megfelelően filterezett szelfi, az autogrammok már eléggé a háttérbe szorultak a 10 évvel ezelőtti helyzethez képest.

Emma Watson is erről a változásról mesélt a Vanity Fair magazinnak, amikor a rajongóiról és a híresség okozta kényelmetlenségről mesélt. Vannak azok a rajongók, akiket súlyos betegségen segítettek át a Harry Potter történetek és szeretnék ezt elmesélni a színésznőnek, meg persze vannak azok, akik 20 centis tetkót készíttetnek Emma arca alapján… A különbséget nehéz elsőre észrevenni, főleg akkor, ha épp egyedül van az utcán.

Számomra a különbség egész egyszerűen azt jelenti, hogy tudom-e élni az életem vagy sem. Ha valaki lefotóz és posztolja, két másodpercen belül tudni fogja a világ, hogy 10 méteres távon belül épp merre járok. Látják, milyen ruha van rajtam, hogy kivel vagyok. Ezt a fajta követési adatot pedig egyszerűen nem adhatom ki magamról,” mondta Watson arról, hogy miért nem csinál közös fotót a rajongóival, ha kérik. “Gondosan megválogatom a pillanatokat. Mikor vagyok egy egyszerű 20 dolláros celebfotó, vagy mikor leszek a hét csúcspontja valaki számára. A gyerekeknek például nem tudok nemet mondani.

A premierek persze megint más kategóriába esnek, itt a rajongók már előre tudják, hogy Watson ott lesz, szóval nincs olyan vonzata egy-egy fotónak, ami veszélyeztetné Emma privát életét. A színésznő pont ebből a célból hozta létre a nyilvános Instagram oldalát, a the_press_tour nevű fiókot. Ide olyan képeket posztol, amik a premiereken készültek, érdekességeket az épp aktuális ruháiról, tervezőkről, amiket a rajongók mondjuk csak itt ismerhetnek meg.

megosztom

megmondom

Ajánló