DIY: 5 perces reggeli

HAMMM!

A reggeli a nap legfontosabb étkezése, ezt sose feledjük! Ilyenkor ráadásul nem kell fukarkodnunk a szénhidrátok bevitelével, válaszhatunk teljes kiőrlésű kenyereket, zabkásákat, “minden-mentes” sütiket, és gyümölcsöket is bátran. (mi néha még egy kis cukormentes csokit is betermelünk…)

Sokaknak nincs idejük a reggeli elkészítésére, így valamit vásárolnak útközben, vagy előregyártott reggelit tolnak az arcukba. Akadnak persze olyanok is, akik már előző este elkészítik a reggelijüket, persze nem mindig a legkellemesebb elfoglaltság ez egy fárasztó nap után…

Nos van egy szuper ötletünk: mutatunk egy olyan kaját, ami tápláló, gyors, és #baromifinom. Elsőre elég fután hangzik, de fogadjátok sok szeretettel a banános-mogyoróvajas édesburgonyát. ( Kicsit füllentettünk, csak akkor 5 perc az elkészítése, ha előző este megsütitek az édesburit, de azt csak bekell tolni a sütőbe, és annyika, ja és 50-60 perc mulva szedd is ki!)

Elkészítése roppant egyszerű:

Félbevágod a burit, beletöltöd a mogyoróvajat, rákarikázod a banánt, esetleg toppingnak szórsz még rá egy kis kekszet, és mehet is az arcba.

megosztom

megmondom

Ajánló