Selena Gomez & The Scene

Előadók

Előadók A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Selena Gomez & The Scene

Selena Gomez, a Disney Channel üdvöskéje csakhamar megtalálta a helyét a zenei porondon is.

Selena Marie Gomez 1992. július 22-én született Texasban. Már rendkívül fiatalon megmutatkozott előadói tehetsége, melyet ki is használt: színészi karrierje a kisgyerekeknek szóló Barney & Friends című sorozatban kezdődött gyerekszínészként, majd ezt követte 2006-ban a Brain Zapped című film. Az igazi sikert azonban a Disney Channel 2007-es Wizards of Waverly Place című sorozata hozta meg számára, melyben Selena főszerepet játszott. A sorozat rendkívül sikeres lett, ezzel együtt pedig a fiatal

...

Kiemelt videók

RSS

Selena Gomez & The Scene Hírek

Frissítve: 2012. április 20.
RSS
Nem adja fel az énekesnői karriert
Megérkezett Selena Gomez illata, amiből szájak állnak ki
Izgalmas pillanatok a forgatáson
Justin Bieber megnapoztatta Selenát és az új tetkóját!
Szorgalmasan gyakorol a részeges szerepre
Selena és Vanessa együtt vadultak a forgatáson
Selena tisztázta a gyűrűs sztorit, és új tetkójáról is kiderült az igazság
Selena Gomez cuki, bár alig látható mintát készíttetett
Már most olyanok, mint egy elnyűtt házaspár: Selena és Justin családi ebédje
Szuperszerelmes kép Valentin napon: Selena Justinos gyűrűben!
Miley Cyrus helyett szinkronizál Selena a vámpíros animációban
Így fest Selena Gomez, mikor beteg
Justin Bieber egyre merészebb szetteket vállal, a HAJÁRÓL nem beszélve
Taylor Lautner és pomponos exe újra együtt lóg
Jól áll neki a rosszéletű szerep?
200 ezer dollárt szedtek össze a fellépésekkel
Justin Bieber deltáit és új séróját villogtatta
Inkább filmezne a tinisztár
Inkább filmezne a tinisztár
Inkább filmezne a tinisztár

Teljes biográfia

Selena Gomez, a Disney Channel üdvöskéje csakhamar megtalálta a helyét a zenei porondon is.


Selena Marie Gomez 1992. július 22-én született Texasban. Már rendkívül fiatalon megmutatkozott előadói tehetsége, melyet ki is használt: színészi karrierje a kisgyerekeknek szóló Barney & Friends című sorozatban kezdődött gyerekszínészként, majd ezt követte 2006-ban a Brain Zapped című film. Az igazi sikert azonban a Disney Channel 2007-es Wizards of Waverly Place című sorozata hozta meg számára, melyben Selena főszerepet játszott. A sorozat rendkívül sikeres lett, ezzel együtt pedig a fiatal tehetség karrierje is fellendült. Változatos szerepek sokaságával halmozták el, így játszott többek között az Another Cinderella Story-ban, a Princess Protection Programban továbbá a Wizards of Waverly Place 2009-es filmváltozatában is.


A befutott színésznő azonban messze nem egyoldalú: amint lehetősége adódott rá, zenei tehetségét is elkezdte kibontakoztatni. A 2006-os Brain Zappedhez énekelte fel első betétdalát, az Everything Is Not What It Seems-et, melyet számos másik követett. 2008-ban a Jonas Brothers Burnin’ Up című klipjében szerepelt, majd 2009-ben az Another Cinderella Story-ban már három betétdallal tűnt fel. Még ebben az évben lemezszerződést írt alá egy szólólemezre, mely Kiss & Tell címen 2009. szeptember 29-én jelent meg. Az album fogadtatása kifejezetten pozitív volt, és az erről kiválasztott két kislemez is sikeresnek bizonyult: míg az első, Falling Down című maxi még épphogycsak felkerült az amerikai Billboard listájára, a 2010. február elsején megjelent Naturally már egészen a 29. helyig küzdötte fel magát, és számos más országban is egyre jobb eredményeket ért el.


Bár Selena bemutatkozó albuma hivatalosan szólólemez, a lány saját bevallása szerint is jobban szeret bandában zenélni. Ennek eredményeképpen született meg még 2009-bne a The Scene nevű együttes, melynek Selena a frontembere, további tagjai pedig Greg Garman (dob), Joey Clement (basszusgitár), Ethan Roberts (gitár) és Dane Forrest (szintetizátor). A banda aktívan közreműködött a Kiss & Tell elkészítésében és Selenával együtt számos más projektben is részt vettek, így többek között a Disney All Wrapped Up Volume 2 című válogatásalbumának összeállításában is.


Album(ok):

2009: Kiss & Tell