VJ Marci

Előadók

Előadók A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

VJ Marci

Buza Marci a 2010-es Nagy Vívásban tűnt fel Iszak Eszter mellett, és egészen a döntőig menetelt. Marci a BGF negyedéves hallgatójaként vág neki a televíziózásnak, így az elkövetkező időben jól kell gazdálkodnia az idejével, hogy a rendszeres Activity partikra is maradjon energiája. Marci ugyanis imádja a társasjátékokat, és a baráti összejöveteleken rendre előkerülnek a különböző játéktáblák. „Örülök, hogy a csatornánál nem feledkeztek meg rólam, és úgy gondolják, képes vagyok új színt hozni a VIVA életébe. A műsorvezetés régóta dédelgetett vágyam, a zene szeretete pedig nálunk családi

...

Éder Krisztián SP

VJ Marci Hírek

Frissítve: 2011. november 22.
RSS
A Mosoly Alapítványnak gyűjt idén a VIVA Teleton!

A VIVA kamerái elől nincs menekvés, az Interaktív POParazzi-ja mindent tud a sztárokról, amit érdemes. Eszti és Marci

...
Új VJ debütál a VIVA képernyőjén
Az Interaktív, a Megálló és a Club Rotation műsorvezetője úgy érzi, ideje változtatni és új kihívásokat keresni

Teljes biográfia

Buza Marci a 2010-es Nagy Vívásban tűnt fel Iszak Eszter mellett, és egészen a döntőig menetelt.

Marci a BGF negyedéves hallgatójaként vág neki a televíziózásnak, így az elkövetkező időben jól kell gazdálkodnia az idejével, hogy a rendszeres Activity partikra is maradjon energiája. Marci ugyanis imádja a társasjátékokat, és a baráti összejöveteleken rendre előkerülnek a különböző játéktáblák.

„Örülök, hogy a csatornánál nem feledkeztek meg rólam, és úgy gondolják, képes vagyok új színt hozni a VIVA életébe. A műsorvezetés régóta dédelgetett vágyam, a zene szeretete pedig nálunk családi vonás, így úgy érzem, megtaláltam a helyem” – mesélte lelkesen Marci, aki édesapjától, Buza Sándortól leste el a szakma alapjait.

Zola 2011. október 7-én búcsúzik a nézőktől, Marci pedig szeptember közepétől társműsorvezetőként debütál az Interaktívban!