A Big Time Rush berobbant az életünkbe, mi pedig nem bírjuk kiverni fejünkből a négy dögös srácot. A fiúk, akik villámsebesen repülnek a hírnév felé, a nyáron végigkoncertezték fél Amerikát. A turné során pedig valóra vált az egyik rajongó álma, aki a backstage-ben feltehette kérdéseit a fiúknak!


Carlos pedig arcoskodás nélkül, őszintén felelt a kicsit azért cinkes kérdésre: mi volt a legdurvább szívatás, amit elkövettek? „Én egyszer fogtam egy bűzbombát, és betettem a keverőpult mögé – ettől aztán az egész környék félelmetesen büdös lett. De ez még semmi: a srácok (a többi BTR tagra gondol – a szerk.) egy ugyanolyan bűzbombát dugtak el az öltözőmben! Napokig bűzlöttem tőle” – vallotta be a kínos szitut Carlos, aki rajongója kérdésére azt is elárulta, hogy imádta a tésztában sült hotdogot, azaz a corndogot, de egyszer annyit evett belőle, hogy rosszul lett tőle, és azóta rá sem bír nézni. Viszont mai napig imád mindenféle krumplis kaját – nagy kedvence a krumplipüré.Big Time Rush
(Credit: Nickelodeon.com)

A BIG TIME RUSH LEGTUTIBB KONCERTFOTÓIÉRT KATT IDE!


Carlos után James vette át a szót, aki rajongójuknak elárulta, hogy melyik a kedvenc epizódjuk a BTR sorozatból. „Mindannyiunknak a Big Time Beach Party a kedvenc részünk, mivel a forgatás alatt két hetet töltöttünk Malibun, és hihetetlenül jól éreztük magunkat” – mondta. Végül a kérdésre, hogy milyen híresnek lenni, Kendall válaszolt: „Sosem tartottuk magunkat különösebben híresnek. Csak hétköznapi srácok vagyunk, akik sokat buszoznak” – poénkodott Kendall.


BTR-BŐL SOHASEM ELÉG? KATT A 15 TUTI BTR-TÉNYÉRT!


Ne feledd: új epizódokért nézd a Big Time Rush sorozatot minden pénteken a VIVA-n!


Copyright : VIVA