Toby korábban - és most. Photo: Twitter

Egy 33 éves Los Angeles-i férfi eddig 100 ezer dollárt (21,5 millió forint) költött plasztikai sebészeti beavatkozásokra, mert az az álma, hogy hasonlítson Justin Bieberre.

Hangsúlyozzuk: eddig ennyi pénzt fizetett, de a korábbi haj-, arc-, száj- és szemműtétek után még az orr és az áll átalakítása is jöhet. Úgy kezdődött az egész őrület, hogy Toby Sheldon (így hívják emberünket) 23 éves korában elégedetlen volt a hajával, és úgy érezte, csak a plasztikai sebész segíthet gondján. Amikor azonban 2008-ban Justin Bieber berobbant, Toby meglátta őt és úgy döntött: a fiatal popsztár hasonmása akar lenni.

Nem is arról van szó, hogy annyira rákattant volna a kanadai énekes zenéjére; egyszerűen csak Justin (szerinte legalábbis) tökéletes arccal rendelkezik – így aztán a sebészek Toby minden egyes műtétjénél Bieber vonásait kellett, hogy kövessék. Sheldon fél az öregedéstől, és most nagyon elégedett, hogy ennyire hasonlít példaképére (aki amúgy 14 évvel fiatalabb nála).

Szerintünk Toby még ennyi plasztikai műtét után sem mondhatja el magáról, hogy jobban emlékeztet Justin Bieberre, mint mondjuk Miley Cyrusra, és részünkről azt javasolnánk neki, hogy a következő bieberizáló műtét előtt inkább pszichiáterre kellene költenie.

Klikk!

GALÉRIA: ŐRÜLT RAJONGÓ - AZ EMBER 21 MILEY-TETKÓVAL

Copyright : Viacom International Inc. 2013