MŰSOROK | Big Time Rush

Big Time Rush

Big Time Rush

Mindig is a világ egyik nagy rejtélye volt, hogy hogyan áll össze egy dögös fiúcsapat! Most végre kiderül a Big Time Rush-ból! Az amerikai Big Time Rush élő bizonyíték arra a mondásra, hogy a „türelem rózsát terem”, hiszen a három évvel ezelőtt indult folyamat, melyben összeszervezték a csapatot, 2011-re hozta meg

...

Képgalériák

Big Time Rush - kivel járnál?

Kapcsolódó hírek

A Tini Nindzsa Teknőcök legújabb részei Magyarországon!

Leírás

Mindig is a világ egyik nagy rejtélye volt, hogy hogyan áll össze egy dögös fiúcsapat! Most végre kiderül a Big Time Rush-ból!

Az amerikai Big Time Rush élő bizonyíték arra a mondásra, hogy a „türelem rózsát terem”, hiszen a három évvel ezelőtt indult folyamat, melyben összeszervezték a csapatot, 2011-re hozta meg gyümölcsét, egy debütlemezt. Kendall Schmidt, James Maslow, Carlos Pena és Logan Henderson zenekara április 18-án előállt a B.T.R.-rel.

A fiúk növekvő népszerűsége azt eredményezte, hogy a B.T.R.-en olyan sztárproducerekkel dolgozhattak együtt, mint Kevin Rudolf (Leona Lewis mellett ténykedett), Claude Kelly (Miley Cyrus és Britney Spears lemezeit gondozta), hogy csak a legnagyobbakat említsük. A lemez széles spektrumú, ami a stílusokat illeti: pop, R&B, rock és dance is érezhető a hatások között.

A Big Time Rush című sorozatban végigkövethetitek, milyen megpróbáltatáson kellett átesniük a srácoknak, míg végre sikerült összehozniuk debütlemezüket! Nézzétek hétfőtől csütörtökig 14.00-től a VIVA-n!