Lejátszási lista

Most játszott

Epizódok

Vendégünk a Comet-jelölt SP és Fluor, a díjátadók közül pedig Zimány Linda és Trokán Nóra.

Marik Peti megmutatja nekünk, hogy milyen lesz az idei Comet, Lakatos Márkkal esélyeket latolgatunk, Istenes Bencével sztorizgatunk, és vendégeink a Hip Hop Special fellépői is!

Hevesi Kriszta pszichológussal beszélgetünk a csalódásról. Vendégünk még Hien, a NoAlibi, Steiner Kristóf és Földvári Zsófi bulvár újságíró is.

Vastag Csaba, Janicsák Veca és Young G legközelebbi hozzátartozóival beszélgetünk, AFC Tomi mesél a legjobb koncertélményeiről, és érkezik Majka, Curtis és Young G is.

Vendégünk Prieger Fanni az Anima Sound Systemből, SP, a Music FM műsorvezetői és Festy.

Vendégünk Barbee, Szerecsenkirály és M-Papa, a The [Hated] Tomorrow és a Punnany Massif, akikkel a Comet mellett a nyárról is beszélgetünk.

Vendégünk a NoAlibi, Fenyő Iván, a Cometen duettet éneklő Király Viktor és Király Linda, továbbá kiderül, hogy melyik volt a legjobb nyara Vastag Tominak és hogy Puskás Peti mit ...

Beavatunk titeket a Comet kulisszatitkaiba, Katus Attila és Rajnai Réka felkészítenek minket a bikiniszezonra, a Fish! és a Hősök pedig a legjobb nyári élményeikről mesélnek.

Hien mesél a legjobb nyári élményéről, beszélgetünk az idei strand divatról és a nyári ételekről, és érkezik a Compact Disco is!

Vastag Csabával és SP-vel hangolódunk a Cometre, Fehér Balázs elmesél egy misztikus történetet és bemutatjuk a 30Y legújabb klipjét!

Fluor mesél el egy misztikus történetet, kártyatrükköket próbálunk ki, beszélgetünk a divatvilág illúzióiról, és érkezik Majka is.

Vendégünk az illúziók mestere, Pallasz, Janicsák Veca mesél el egy izgalmas történetet, és öltözködéssel kapcsolatos optikai trükköket is mutatunk nektek.

Breiner Tamás mentalista állít feladat elé minket, Odett mesél el egy érdekes történetet, és Brasch Bence beavat minket a színházi illúziók világába.

Világhírű bűvészünk, Soma mutatott be nekünk egy trükköt, Nirmala Grámával, szellemi tanítóval beszélgettünk a szerelmi illúziókról, és vendégünk volt Young G is.

Mezei Katalin iparművész megmutatta, hogyan készíthetünk saját kezűleg ajándékot, különleges hobbijáról beszélt nekünk André a Fish!-ből, és vendégünk volt Vajda Zoltán randiguru ...

Tippeket adtunk, hogyan készítsetek magatoknak ékszereket és apró kiegészítőket. Velünk volt SP, akinek a hobbija egyben a hivatása is, Tóth Gabival pedig a Comet ruhákról ...

A női cipőkről, hálószoba-zenekarokról és más hobbikról beszélgettünk, közben pedig SirChild egy jó kis képet festett a stúdió falára!

Szabó Zsófi, Ricsi Pí és Qka kedvenc időtöltéseikről meséltek nekünk, aztán a Rubik-kockával is bűvészkedtünk egy kicsit!

Megnéztük, hogy festett Fluor új klipjének forgatása a kulisszák mögött, de bemutattuk Fluor fura gyűjtőszenvedélyét, és beszélgettünk az önkéntességről is!

Young G kedvencei után a megvadult rajongókról beszélgettünk egy testőrrel, aztán igazi nyári hangulatban a fesztiválszezonnal foglalkoztunk!

További videók

Szeptember 17-től újra jelentkezik a VIVA Interaktív! Sanyóca és Duggy végigveszik, kikkel találkozhattok majd a képernyőn."