MŰSOROK | Randikommandó

Randikommandó

Randikommandó

A Randikommandó nem csak fiatal lányokat, hanem fiatal anyákat is kezelésbe vesz, megszépít és tökéletes formába hoz. A szériában a szakértők nem kizárólag a külsőre koncertálnak, hanem céljuk az alany testi és lelki megújítása is. Az átalakítás előtt egy életreszóló kihívás elé állítják, melyben le kell küzdenie

...

Videók

Randikommandó 4. | Emese

Képgalériák

Randikommandó 4. | Tetkó és kiképzés

Kapcsolódó hírek

Randikommandó: Kilőttük Rebekát!

Szereplők

Vörös Renáta
  • A profi sminkes eredetileg tanítónő szeretett volna lenni -

    ......

  • A stylistot mindig is csodabogárnak tartották az öltözködése

    ......

  • A mesterfodrász a kezdetektől fogva tagja volt a

    ...

Leírás

A Randikommandó nem csak fiatal lányokat, hanem fiatal anyákat is kezelésbe vesz, megszépít és tökéletes formába hoz. A szériában a szakértők nem kizárólag a külsőre koncertálnak, hanem céljuk az alany testi és lelki megújítása is. Az átalakítás előtt egy életreszóló kihívás elé állítják, melyben le kell küzdenie önmagát, hogy a randira már önbizalommal telve és magabiztosan mehessen.


Az átalakítás a Randikommandó bázisán folytatódik, ahol gyönyörű sminket és frizurát varázsolnak neki, illetve megmutatják, hogy hogyan öltözhet fel a legelőnyösebben. A másnapi "randi" további kihívásokat, meglepetéseket tartogat. Az évadokban Vörös Reni profi sminkes, Zsidró Tamás, a mesterfodrász, Lendvai Lilla stylist és a VIVA műsoraiból ismerős Iszak Eszti mint mentor, alkotják a Randikommandó profi, szakértői csapatát.