A kemény felkészülést maguk mögött hagyva vidám csapatépítőre vállalkoztak a VIVA Comet legjobb férfi előadói! Király Viktor, Fluor, SP, Puskás Peti és Varga Viktor gumiabroncsokon átkúszva, köteleken lógva, mászva bizonyították be, hogy nemcsak a zenei életben, hanem egy rendhagyó kiképzésen is megállják a helyüket.


Puskás Peti hatalmas tó fölött csúszkált, SP kötélről kötélre kapaszkodva haladt át az akadálypályán, Király Viktor a fémhordókból álló alagúton kúszott át villámgyorsan, Fluor fapallókon ugrált keresztül, Varga Viktor pedig ujjnyi vékony köteleken egyensúlyozott. Aggodalomra azonban semmi ok, a VIVA Comet legjobb férfi előadói nem álltak be egy vándorcirkusz társulatába, csupán a tordasi Kalandparkban fújták ki magukat, és lazítottak egyet a közelgő díjátadó előtt.
„Mindannyian élveztük a csapatépítést és tényleg új oldalukról ismertem meg a srácokat. Király Viktor és Peti igazán bevállalósak voltak, Varga Viktor pedig elképesztő technikával teljesítette a pályákat. Tomi pedig… hát, a végén rajta kifogott a magasság” – mesélte SP, aki szintén remekül teljesített a kalandparkban. „Sajnos, nem tudtam leküzdeni tériszonyomat, így amíg a többiek a magasban lógtak, én a gyerekpályát teljesítettem” – tette hozzá nevetve Fluor, aki reméli, rajongói kitartanak mellette, és továbbra is szavaznak rá a díjátadóig.


A tériszonnyal Puskás Petinek is meggyűlt már a baja, ám a belevaló énekes pár méterrel a föld fölött még biztonságban érzi magát, sőt, igazi akrobataként csúszott át egyik partról a másikra egy hatalmas tó fölött. „Remekül éreztem magam, jót mókáztunk a fiúkkal” – mesélte Peti. „Annak külön örülök, hogy gond nélkül teljesíteni tudtam az akadálypályákat, hiszen a nagy magasságtól én is irtózom. Egyszer majdnem bevállaltam egy bungee jumping-ot, de miután húsz percig lenézni is alig-alig mertem, inkább feladtam az egészet” – árulta el nevetve az 5. Comet-jelölését begyűjtő énekes, aki most kiköszörülte a bátorságán esett csorbát.


A sikeres feltöltődés pedig épp kapóra jött, hiszen a június 10-i VIVA Comet díjátadóig még rengeteg munka vár a férfi előadók legjobbjaira. SP, Király Viktor, Fluor és Varga Viktor is különleges fellépéssel készül a nagyszabású gálára, ahol Lola, a Children of Distance és Vastag Tamás is megtáncoltatja majd a közönséget.


Copyright : VIVA