Közeleg a nagy nap: már csak három hét és itt a Comet! Minden eddiginél nagyobb show-val készülnek a sztárok, így az idei Comet bővelkedni fog a látványos előadásokban. A Children Of Distance-t arról faggattuk, hogyan készülnek fel a nagy napra.COD

A COD-os fiúk elárulták, hogy nagyon izgulnak, és igyekeznek a maximumot nyújtani, hiszen ez az első Cometes fellépésük. Mivel jó kondiban vannak, külön edzést nem terveznek a felkészülés során, viszont „fejben” mindent alaposan megterveznek.


„Mivel először lépünk fel Cometen, így szeretnénk jól bemutatkozni. Éppen ezért erre próbálunk a legtöbbet, különösen, mert egy olyan előadóval fogunk közösen fellépni, akihez eddig még nem volt szerencsénk.


Nem készülünk különösebb edzéssel, hiszen ezt eddig sem hanyagoltunk el. Arra kell odafigyelnünk, hogy fejben jól felkészüljünk a műsorra, és odategyük magunkat, ugyanis nagyon lámpalázasak szoktunk lenni!” – árulták el a COD-os srácok, mi pedig kíváncsian várjuk az előadást. Ha téged is érdekel, mivel készül Carp-E, Shady és Horus, vedd meg jegyed az év bulijára! Katt ide!


Copyright : VIVA